Referenties

Referenties

Fijne ervaring om in een moeilijke periode zo een lieve, meedenkende dame te leren kennen. 
Alles was precies geregeld zoals we het hadden gewild. 
Ze is een echte rots in de branding ….
Dank je wel Karin, dat we op dezee dag met trots kunnen terug kijken. 

Mvg. Sonja

Lieve Karin,

Nog geen uur nadat ik thuis kwam uit het ziekenhuis waar ik mijn geliefde partner had moeten loslaten kwam jij bij ons thuis. Het voelde alsof er een warme deken om ons heen werd geslagen, alsof je wilde zeggen: jij mag verdrietig zijn, laat mij het werk maar doen. Je aanpak gaf zoveel vertrouwen en je luisteren naar ons zo'n rust, dat ik zeker wist dit wordt een mooi afscheid. 
De dagen die volgden was je er steeds voor ons met een liefdevol hart. 
De condoleance in de Dellle met na afloop koffie, was tot in de puntjes verzorgd. 
De crematie die op verzoek van Hugo op Westerveld Driehuis (NH) was, was voor jou daar ook de eerste keer maar je deed dat met zo een vanzelfsprekendheid en warmte alsof je er iedere dag kwam. 
Ook de dienst die je samen met mijn zus Marian deed was prachtig. Echt alles klopte en was zoals ik mij had voorgesteld. 
Lieve Karin, ik wil je heel hartelijk bedanken. Je was en bent van onschatbare waarde voor mij en mijn familie. 

Joke Oude Nijhuis 

Lieve Karin,

Dank je wel voor de geweldige manier waarop je het afscheid van Henk hebt geregeld en ons deze dagen hebt bijgestaan. Ondanks dat het een bijzondere situatie was wist jij het toch heel mooi en vooral heel respectvol 
voor iedereen te maken. Je persoonlijke betrokkenheid heeft ons erg goed gedaan. 
DANK JE WEL.

Liefs, Erna Ezinga

 

Lieve Karin

Vandaag afscheid genomen van mijn vader. Vanaf het moment van overlijden tot vandaag heeft Karin voor ons klaargestaan, alles was tot in de puntjes geregeld en meer. 
Karin wat ben je een geweldig vrouw. Het zijn de kleine dingen die het doen en dat heb je ook deze keer weer bewezen, wat ben ik blij dat ik weer een beroep op je kon doen en kan het ook iedereen aanraden. 
Van een hele kleine crematie met een klein gezelschap weet jij er weer een intieme bijeenkomst met een onuitwisbare indruk te maken. De ideeën die je voordraagt en waar je op verder borduurt, met één woord geweldig mooi.
Karin nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. ♥

Liefs, Nancy Kamphuis

Beste Karin

Als nabestaanden waren wij erg blij met Karin van PUUR Uitvaart omdat zij op bijna onzichtbare wijze ons geholpen heeft om invulling te geven aan een waardig afscheid van oom Frans. 
Op haar advies hebben we gekozen voor crematorium De Lariks in Hardenberg. Een kleinschalig crematorium waar echt rekening gehouden wordt met de wensen van de nabestaanden. Ik besluit deze reactie met de vermelding van de ingetogen wijze waarop Karin de uitvaart begeleid en zorgen uit handen neemt. 
De lijntjes zijn erg kort en een reactie van haar op een vraag is steeds op korte termijn voorhanden.
Johan Hesselink.

Lieve Karin,

We hebben eind oktober afscheid moeten nemen van onze twee dochters; Jette en Sophie. Geboren met 24 weken. Kleine meisjes maar een groot verdriet. Samen georganiseerd met Karin hebben we onze eigen viering in eigen keuken gehouden voor familie en vrienden met eigen teksten geschreven door familie, door ons uitgezochte muziek en geschreven "levensloop". Daarna konden verdere bekenden ons condoleren. Karin regelde voor ons alle praktische zaken en stond elke dag voor ons klaar zonder op de voorgrond te zijn.
Ze had mooie ideeen en voorbeelden maar liet ons alles beslissen. 
Wij zijn je erg dankbaar voor alles wat je hebt gedaan. 
We zouden nu nog steeds niets anders hebben gewild. 

Groetjes, Niels van de Weer en Marjolein Busscher.

Dag Karin, 

Het is al wel 7 maanden geleden maar wij willen jou nog bedanken voor de fantastische begeleiding van voor,
tijdens en de tijd na de crematie. Je was voor ons een hele steun. 

Groetjes, Anita Roelofs

Dag lieve, lieve Karin, 

Een welgemeend dank je wel uit de grond van mijn hart. Je was er op momenten dat dat nodig was, je was niet in zicht op momenten dat dat niet hoefde, je zette door op momenten waar dat gevraagd werd kortom je was er op alle momenten dat iemand jou nodig had. Dank, dank, dank…. power vrouw ben je. 

Liefs, Margret

Lieve Karin,

Langs deze weg willen wij jouw nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische en persoonlijke begeleiding. 
Mijn vrouw, Anja, kwam onverwachts te overlijden. We zaten met onze handen in ons haar…. nooit nagedacht nog over een uitvaartondernemer. Toen bracht een vriend van mij jou onder de aandacht. Hij had jou eerder in een soortgelijke situatie meegemaakt en was erg onder de indruk van je. Op zijn advies dan ook jou gebeld en nu kunnen we zeggen dat dat het beste was wat we op dat moment hadden kunnen doen. Jij komt binnen en er komt rust. Je hoort aan maar behoudt de leiding. Jij stuurt met inachtneming van de gevoelens die er spelen. Er is geen dank je wel zo groot dat voor jou op toepassing is. Jij hebt ons meegenomen op de weg van afscheid nemen zoals jij dat zelf zo mooi zegt. Dank je wel voor alles…. en blijf wie je bent. Jezelf!

Zoen van ons allemaal, familie Lenferink. 

Lieve Karin, 

Dank je wel voor je fantastische begeleiding. Iedere familie die in eenzelfde situatie komt zou iemand zoals jou als uitvaartbegeleider moeten hebben. Je bent aanwezig maar niet op de voorgrond, je regelt alles tot in de perfectie, je denkt mee, draagt ideeën aan en voert uit. We zijn je ontzettend dankbaar dat je dit voor pa en voor ons gedaan hebt. 
Topper ben je!! 
Liefs en de hartelijke groeten van ons allemaal, familie de Witte. 

Beste Karin.

We hadden natuurlijk al hele positieve ervaringen opgedaan met jou, jouw uitvaartonderneming, maar wil je 
graag complimenteren met dit mooie condoleanceregister. Het ziet er heel overzichtelijk en verzorgd uit. 
De mogelijkheid om een foto te kunnen downloaden is wel heel bijzonder en m.i. een hele mooie aanvulling!

Groet, Karin Wolbers

Rudy Fransen

Lieve Karin. 
Nadat oons ma nu zo'n twee maand geleden overleden was kwam jij bij ons over de vloer. Wat een geweldige keuze van ons om jou in de armen te nemen. Pa en ik hadden een geweldige steun aan jou en je gaf ons ma een mooiere en respectvollere uitvaart dan wij hadden kunnen bedenken. Nogmaals bedankt hiervoor je hebt jouw vak begrepen was de conclussie van ons. Groet Rudy en Aloys.

 

Truus Wolters en kinderen

Lieve Karin, Je bent een bijzondere vrouw met het hart op de goede plaats. 
Dank, dank, dank.
Groetjes van Truus en de kinderen.

 

Familie Geertsen

Lieve Karin, 
Ontzettend bedankt nogmaals voor je fantastische begeleiding die wij van jou mochten krijgen na het overlijden van onze lieve vader en opa Henk. 
Je kwam binnen met een openheid die wij allen als zeer prettig ervaren hebben. 
Je luisterde en vormde je een beeld van ons. Vele tips en ideeen heb je ons aangereikt en wij hebben datgene er uit geplukt wat ons aansprak. De persoonlijke rouwkaart maken voor pa was denk ik wel het meest bijzondere. 
Wij dachten even een kaart uit te zoeken uit een voorbeeldmap maar nee… iedereen krijgt bij jou een persoonlijke rouwkaart. Super! We kunnen nog wel even doorgaan met positieve dingen te benoemen maar eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer: Jij hebt ons meegenomen op de weg van afscheid nemen zoals je het zelf noemt. Samen met jou hebben we pa en opa een geweldig afscheid gegeven. Precies zoals hij en wij het voor ogen hadden. 
Met een gerust hart kunnen wij mensen jou aanbevelen. Ze zijn absoluut in goede handen!!
Nogmaals onze welgemeende dank en alle goeds voor jou. 
Liefs en dikke knuffel van ons allemaal. 
Familie Geertsen.
 

Nancy Bart en Jet Oude Avenhuis

Lieve Karin,
Wij willen je bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor ons, nadat wij Huub, mijn lieve man en trotse papa van Bart en Jet, hebben moeten loslaten.
Wat een bijzonder prettig en warm persoon hebben wij binnengelaten in ons gezin.
Je was er voor ons als we je nodig hadden en stond ons bij. Een luisterend oor, aanpakken en doorpakken, meedenken, en heel goed aanvoelen bij wat voor mensen je was.
Alles tot in de puntjes geregeld, niets was teveel.
Wij hebben Huub een mooi en warm afscheid kunnen geven mede dankzij jouw inzet.
Ook de uitvaart was bijzonder en is gegaan zoals wij dat in gedachten hadden.
Met trots, respect en dankbaarheid kijken wij terug op deze voor ons verdrietige maar ook heel bijzondere en warme tijd.

Dank je wel dat je er was en bent voor ons.

Lieve groet van Nancy, Bart en Jet.
 

Fam Lohuis

Karin bedankt voor je warme hulp tijdens het overlijden van Pa.
 

Wil en Lucy Alberink

Lieve Karin,
Wij willen jou bedanken voor je geweldige begeleiding na het overlijden van onze lieve moeder. Je warme persoonlijkheid was voor ons een grote steun. Wat heb je het allemaal goed geregeld. Je zorgde ervoor dat ook pa op de zelfde dag als moeder gecremeerd kon worden. Ook bracht je ons op mooie ideeën waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. 
Karin, super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt.
Lieve groeten van de fam. Alberink
 

Monique Trienen en Ingrid Wigger

Lieve Karin,
Voor alles is een keer de eerst keer. Jij hebt ons aan de hand meegenomen. Niets was je te veel. Je kwam voor ons binnen alleen bekend van gezicht maar je bent bij ons weggegaan als een vriendin. Je hebt veel tijd met ons doorgebracht maar het voelde nimmer teveel. Je steun, goede ideeën, troost en woorden hebben ertoe bijgedragen dat wij kunnen terugkijken op een mooi en bijzonder afscheid van onze vader. Wij zijn je hiervoor erg dankbaar. Lieve groeten Monique en Ingrid
 

Patrick Maathuis

Lieve Karin, 
nu de rust een klein beetje is terug gekeerd, willen we je graag bedanken voor de warmte die je in de begeleiding van de uitvaart va pa en ma hebt gestopt. Je zei zelf tijdens een van de vele gesprekken die we hebben gehad dat je het vanzelfsprekend vindt om het te doen op jou warme wijze. Ondanks het feit dat het voor ons een zeer emotionele tijd is, kregen we niet de indruk dat je met je werk bezig was, maar dat het meer leek als een hele goede vriendin die de weg weet in zo'n situatie.
We zij erg blij dat je de uitvaart van pa en 11 dagen later die van ma hebt begeleidt. Je denkt aan zoveel kleine dingen die voor ons allemaal een onvergetelijke indruk hebben gemaakt. Bedankt namens Ma, Patrick, Christa, Gijs en Pien.
 

Ilze

Lieve Karin,
Jij bent ons leven binnengekomen op een voor ons zeer zwaar moment. We kenden je niet en zijn af gegaan op verhalen over jouw begeleiding rondom een uitvaart. Je hebt je laten zien als een warm mens, met gevoel voor dingen die je rondom een uitvaart regelen kan. Je hebt ons veel dingen uit handen genomen en aan veel dingen gedacht. We hebben je zorg als zeer waardevol ervaren rondom het overlijden van pap.
Mijn moeder was vol lof over je. Naar anderen, over hoe je de dingen met gevoel aanpakte.
Toen ik je elf dagen na het overlijden van pap opnieuw moest bellen om te zeggen dat mam geheel plotseling was overleden was dit een hele klap. Ook jou greep dit aan. Je hebt ons wederom gesteund en geholpen, we hebben gehuild samen maar ook gelachen. Ik vind het zo speciaal dat je mam nog gekend hebt en je mensenkennis hierin meenam om ook voor mam een mooie uitvaart te regelen. Dit is voor ons zeker gelukt en kijken met een goed gevoel terug.
Karin : je bent een topper! zowel in je werk als persoonlijk.
Dikke knuffel Bert en Ilze, Vera en Loes Knoop
 

alfons en anita kuipers-hudepol

lieve lieve Karin,
na het overlijden van ons lieve moedertje, was jij er om ons bij te staan! wat is t dan fijn om iemand zoals jij om je heen te hebben. Alles regelen waar wij ons goed bij voelden. Het was een liefdevol afscheid,dankzij jou goede zorgen Karin. Dagen met een lach en een traan! Dank je wel lieverd, voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Lieve groet, Fam. Hudepol
 

Familie Koster

Lieve Karin,
We kunnen alleen maar zeggen: Dank je wel voor je geweldige begeleiding. We hadden het niet beter kunnen treffen met een vrouw zoals jij. 
Je had alle tijd, bracht rust, een luisterend oor, 
bracht ideeen in, regelde alles tot in de puntjes, hielp waar je helpen kon….. in 1 woord FANTASTISCH.
Wij kunnen alleen maar de wens uitspreken dat nog heel veel mensen jou om zich heen mogen hebben in dagen van verlies en afscheid nemen. Je bent een geweldige lieve vrouw, met kennis van zaken en een hart voor de medemens. 
DANK JE WEL!!!

Groeten van ons allemaal.
 

Maria van der Aa

Karin heeft deze week het afscheid van Sanne begeleid. Een fijne en persoonlijke begeleiding. Karin het was geweldig, voor zover een afscheid geweldig kan zijn. Heel erg bedankt, niet alleen wat je werk betreft, maar ook de warmte en het meeleven met ons. Daarvoor zijn wij jouw erg dankbaar.

Veel liefs, Maria
 

Annette Lubbers

Lieve Karin 

Een mens krijgt soms veel te verwerken maar met steun en medeleven van anderen hoop je dat het gemis ooit, door de tranen heen, een plekje krijgt.

Na het plotseling overlijden van Ralf belden we jou om de uitvaart te begeleiden.
We leerden je kennen als een lieve vrouw met een groot warm hart. Al snel hadden we het gevoel dat je met ons meedacht,je zei neem rustig de tijd om afscheid te nemen.
We hebben die dag alleen de dag van de crematie en de uitvaart vastgezet.
Je verdiepte je in ons gezin en leerde zo ook Ralf kennen. Coen zei tegen mij: ma wat is dat een fijne vrouw om mee samen te werken.
Karin, jij gaat net als Ralf niet voor 99 maar voor 100 procent,zo hebben wij het ervaren.

Onze Loes kon niet aanwezig zijn bij de uitvaart maar jij kwam met het idee een mooie vlinder te laten beschilderen door haar en deze ging met Ralf mee op de kist. Johan kwam met de vraag mogen we Ralf in onze bus vervoeren van de kerk naar het crematorium,je zei meteen graag zelfs. Dit was voor Lisanne en ons heel speciaal.
Een week na de crematie sta je met twee grote bossen bloemen voor de deur op Ralf 's verjaardag één voor Lisanne en één voor mij.

Karin wij kijken dankzij jou terug op een mooi warm en waardig afscheid.
Het is een voorrecht om zo'n vrouw bij zo'n zwaar verlies te mogen ontmoeten.
Karin bedankt voor alle hulp en de vele lieve woorden en knuffels. 

Liefs Lisanne Johan Coen Loes en Annette
 

Ben Meijer

Lieve Karin, 
Het is nu '19' oktober, 4maanden geleden is mijn vrouw Rianne en moeder van Jur en Timme overleden aan die vreselijke ziekte.
Toen we op 14 mei te horen kregen dat ze niet meer te behandelen was,vond Rianne dat er wat geregeld moest worden.Het moment om jou te bellen, is een moment wat je niet wil meemaken..Maar ik ben heel blij dat we dat gedaan hebben.We konden ons geen lievere en warmere vrouw wensen in die moeilijke tijd.
Die vreselijke ziekte die altijd als een donkere deken boven ons heeft gehangen , is vervangen door een warme deken van jou.Alles was bespreekbaar.Alles wat Rianne wou, en vooral wat ze niet wou, kreeg je voor elkaar.Ook hoe je Jur en Timme erbij hebt betrokken heeft ons zeer goed gedaan.Karin je zei voordurend ; dat je het heel bijzonder vond dat mensen hun laatste tijd, die nog over is , aan jou willen toevertrouwen. Daarentegen vonden wij het heel bijzonder dat je dit voor ons hebt willen doen.
Karin, Bedankt ……. en tot ziens. 
Ben Jur en Timme xxx
 

Jorieke Peters

Lieve Karin, 
Af en toe kijk ik even op je site om te lezen hoeveel mooie dingen mensen in je gastenboek hebben geschreven. Het is zo fijn te lezen dat jij deze mensen geweldig hebt kunnen helpen in wat misschien wel de moeilijkste tijd in hun leven is. En het allerfijnste: ik kan het me ook exact voorstellen hoe bijzonder deze mensen het vinden wat jij allemaal voor ze doet. Ik hoop dat er nog heel veel mensen, als het noodlot ze ontmoet, jou gaan tegenkomen. Zodat ook zij kunnen ervaren dat er veel meer mogelijk is in het afscheid nemen van een dierbare dan wat er al standaard wordt gevonden. Jij bewijst het tegendeel elke keer weer en doet er alles aan om mensen samen later mooie herinneringen te laten overhouden aan het afscheid van een dierbare, iets wat nooit vergeten gaat worden. 
Trots op je! Liefs, Jorieke
 

Familie Lucas

Lieve Karin,

Een waardig afscheid was mijn wens toen Henk, mijn lieve man en trotse vader van onze kinderen, plotseling op 44 jarige leeftijd kwam te overlijden ten gevolge van een bedrijfsongeval. Een waardig en bijzonder afscheid heb jij hem en ons gegeven!!

Hopend op een wonder liet ik de laatste dagen van Henk zijn leven mijn gedachten al soms naar het onvermijdbare gaan, het definitief afscheid moeten nemen. Mijn eerste ingeving, een afscheid geregeld door jou, bleek achteraf ook Henk zijn idee te zijn geweest. Jij liet me weten dat je Henk een paar weken voor zijn ongeluk had gesproken over jouw bedrijf. " We weten je te vinden, mocht het nodig zijn" luidde zijn afscheidsgroet. Dat deze woorden op deze wijze invulling zouden krijgen is heel bizar, maar het voelde goed om te weten dat Henk dezelfde keuze gemaakt zou hebben. En wat ben ik blij dat ik mijn gevoel volgde en het afscheid door jou heb laten regelen.

De wens om thuis afscheid te kunnen nemen van Henk werd ons bijna ontnomen. Dankzij jou vakkundig en daadkrachtige optreden is het gelukkig toch gelukt. Dit was voor allen bijzonder waardevol. Jouw persoonlijke aandacht en zorg naar mij en naar de kinderen is van onschatbare waarde. Aan de kinderen gaf je trooststenen, het lintjesritueel, je stelde een herinneringsboeketje met ze samen waarbij ook onze Gijs niet werd vergeten, je ging met hen naar de begraafplaats, ze kregen herinneringsbandjes om uit te delen aan hun vriendjes en vriendinnen met wie ze hun verdriet kunnen delen. Je bood ons troostende woorden en als het nodig was een schouder om uit te huilen, niets was je teveel.

De avondwake bezocht door ruim 1200 mensen, verdeeld over 2 locaties, en de uitvaart werden perfect door jou begeleid. Herinneringsfoto's, rozen en kaarsjes bij de condoleanceboeken zorgden voor een warmer geheel. 
En ook nu, na afloop, verras je ons nog steeds… nog even een bezoekje, een aandenken, een kaartje, een blijk van jouw warme medeleven.

Henk te moeten missen valt ons zwaar. Maar met warme gevoelens kijken wij terug op een bijzonder waardig afscheid dat wij Henk, mede dankzij jou, hebben kunnen geven!! Lieve Karin, wat een enorme persoonlijkheid ben jij. Nogmaals heel hartelijk dank dat je dit voor ons hebt willen doen!!

Liefs Lisette, mede namens Maud, Wieke, Gijs+ en Bram
 

Henriette

Hallo Karin,
Ik heb toch even getwijfeld of ik iets in jouw gastenboek zou schrijven omdat dat eigenlijk helemaal niet in mijn aard ligt. Maar ik moet nog zo vaak aan de wake voor Rianne Meijer denken en iedere keer raakt het mij weer dat ik je dat toch wil laten weten. Ik hoop dat iedereen die avond heeft kunnen zien en voelen dat een wake ook erg mooi kan zijn (misschien wel mooier) wanneer hij NIET in de kerk plaatsvindt. De aankleding van de zaal, de gesproken woorden en de mooie live-muziek. Ik was echt geraakt en heb Rianne daardoor ook op een andere manier leren kennen. Om mij heen hoor ik ook alleen maar fijne verhalen over je. Dat je Ben en de kinderen zo fantastisch begeleidt hebt. En dat jij Rianne de rust hebt kunnen geven haar gezin los te kunnen laten in de wetenschap dat alles zo werd uitgevoerd zoals jullie hadden afgesproken. Wat een bijzonder werk heb je dan. Dat je zoveel voor mensen kunt betekenen en dat ze jou dat laatste stukje toevertrouwen. Nou, dat moest me even van het hart. Dank je wel voor wie je bent. Fijn dat mensen nu een keuze hebben in uitvaartverzorging. Ik heb het al vast laten leggen dat jij ook mijn afscheid mag verzorgen maar hopelijk duurt dat nog heeeel lang. Veel succes verder en hopelijk mag je nog veel betekenen voor heel veel mensen. 
Vr. gr. Henriette
 

Erna

Karin wat geweldig hoe we je de laatste dagen hebben leren kennen wat heb je het ontzettend goed begeleid en de zorg voor iedereen was geweldig je bent een Kanjer
 

Renate

Hoi Karin,

wat een genot om al die lieve reacties te lezen, en dan te weten dat is mijn nichtje. Ik vind dat je het super doet en hoop dat je hier altijd mee doorgaat, want dit is op je lijf geschreven. 
Liefs Renate
 

Hans Loohuis kinderen en kleinkinderen

Lieve Karin, 
Nogmaals hartelijk bedankt voor je geweldige en liefdevolle begeleiding na het plotselinge overlijden van mijn vrouw, moeder en oma Viola. 
Je werd ons door vrienden aanbevolen en zij hebben inderdaad niets teveel gezegd. Zoals zoveel mensen zeiden in die dagen : er komt iemand binnen. Op een warme belangstellende manier neem jeiedereen voor je in en neem je iedereen mee op de reis van afscheid nemen. Je hebt vele harten gestolen en vele mensen hebben ons verteld dat wanneer ze ook iemand verliezen ze dan ook voor jou zullen kiezen. En dat heb je helemaal zelf verdiend. Je hoort vaak zoveel verhalen over uitvaartondernemers. Dat ze veel geld willen verdienen aan andermans verdriet. Maar bij j.ou is dat absoluut niet het geval. Je bent duidelijk en transparant over de kosten zodat wij al ongeveer wisten hoe hoog de rekening zou zijn.
Wij zullen jou ten alle tijde bij iedereen aanbevelen want je bent iemand met het hart op de juiste plaats. 
Lieve Karin, nogmaals onze hartelijke dank en alle goeds voor jou. Zowel zakelijk als prive. 
Lieve groeten van ons allemaal.
Hans en de hele familie Loohuis.
 

Els Jansen-Blokhuis

Lieve Karin, 

Je betrokkenheid je rust je talent in organiseren en regelen, heeft er toe geleid dat wij papa een prachtig mooi waardig afscheid hebben mogen geven.
Zelfs toen er wat tegenslag was met een rouwauto bewaarde jij je kalmte en konden we op een fijne manier papa ons huis uit geleiden!!! Ook je persoonlijke betrokkenheid naar ons toe en attenties verwarmen ons enorm!!! Kortom Karin je bent een topper!!
Liefs van ons allemaal de Familie Blokhuis en co
 

Gerrit Kemna

Hallo lieve Karin,
Hartelijk bedankt voor de geweldige begeleiding die je ons gegeven hebt na het overlijden van onze lieve Alie. Via vrienden hadden we al gehoord over je en de keus was dan ook niet moeilijk om voor jou te kiezen nadat Alie overleden was. 
En je maakte je reputatie helemaal waar; jij bent er echt voor mensen en je neemt je hart mee.
Niets was je teveel en bovenal luisterde je naar ons allemaal. Uiteindelijk hebben we Alie een afscheid kunnen geven waarin haar leven gevierd werd. Zij was het middelpunt van die dag. Je hebt het enkele keren tegen ons gezegd die dagen: Het laatste afscheid is al zo'n groot stuk van de verwerking. En je hebt gelijk. Wij kijken met zoveel warmte en liefde terug op de uitvaart. Wij hebben haar gegeven wat ze verdiend heeft. 
Lieve Karin, bedankt voor alles! Bedankt voor je grote hart, je meelevendheid en bezorgdheid. 
Wij zullen je zeker aanbevelen want iedereen zou zo iemand als jij moeten hebben wanneer de dood zijn intrede doet. Nogmaals, dank je wel en het ga je goed!

herman en marga

karin nog bedankt voor alles ivm t overlijden vader
 

Fam Velthof uit Albergen

Lieve Karin,
Wij wisten dat onze moeder ziek was, maar hoe lang ze bij ons mocht blijven dat wist niemand, we hadden je al een keer gebeld dat de dag gauw kwam maar de wil van onze mams om bij ons te blijven was krachtiger dan op te geven. We hadden je toen al gevraagd om ons te willen begeleiden wanneer het zover zou zijn. Toen de dag kwam dat onze moeder overleed stond je gelijk voor ons klaar. Warm, meelevend, sociaal, met goede ideeën waar we zelf nooit aan hebben gedacht. We konden je 24 uur per dag bellen en je stond voor ons klaar. Jouw creativiteit met de roos voor de rouwkaart en de advertentie die symbool staat voor ons moeder, heeft ons en bij vele anderen veel indruk gemaakt. Ook bracht je rozen voor haar mee tijdens de avondwake en uitvaart, en achter in de kerk werden mooie foto`s geplaatst met natuurlijk een kaarsje, onze moeder deed zelf precies hetzelfde. We hebben ook vele positieve reacties ontvangen en tot op de dag van vandaag nog steeds. Ondanks het grote verlies van ons moedertje (zoals we haar noemden) hielp jij ons hier doorheen.
We kijken terug op een zeer mooi, warm, liefdevol en waardig afscheid van ons moedertje, en weten zeker dat zij hetzelfde met ons deelt. Ook kwam er nog een evaluatie gesprek, een opheldering gesprek met inhoud. Kleine dingen die aan ons voorbij waren gegaan met grote waarde kwamen weer terug in ons geheugen omdat jij ze had onthouden. Ook lag er een mooie kaart voor ons allen in de bus ook hier denk je aan de medemens zo voor de feestdagen met warme woorden want jij weet hoe het is en hoe het voelt…. dat ook bij ons “ DE SCHAKEL” is verbroken. 

Lieve Karin bedankt voor alles je bent een kanjer. 
Liefs Fam. Velthof
 

Mia en kinderen van Kamp

Lieve Karin,
Dank je wel voor de geweldige begeleiding na het overlijden van mijn man, onze vader en opa Bennie. 
Toen Bennie ongeneeslijk ziek bleek vertelden kennissen ons over jou. Zij hadden gehoord hoe jij de uitvaart van vrienden had begeleid en zij waren zo enthousiast over jou. Vandaar dat onze keuze op jou gevallen is. En wij hebben er geen moment spijt van gehad. Wij kunnen nu zeggen dat het o zo belangrijk is die uitvaartverzorger te hebben die voor zijn vak leeft. Niets was je te veel. Je hebt de situatie overzien en daar naar gehandeld. Altijd op de achtergrond maar je was er gewoon en dat voelde zo goed. Je deed ons ideeen aan de hand waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Geen koffie met cake maar heerlijke tapashapjes in Bennies favoriete restaurant. Je voelt je dan zo met elkaar verbonden en door je familie en vrienden gedragen. Lieve Karin, dankzij jouw begeleiding kijken wij met een heel goed gevoel terug op de periode tussen overlijdden en uitvaart en natuurlijk de begrafenis zelf. Dat maakt het voor ons makkelijker nu met het verlies verder te leven. Bennie een nieuwe plek in ons leven te geven. Maar dat gaat ons lukken hoor!
Dank je wel meid, voor al je goede zorgen voor Bennie en ons. Je bent een stukje van de familie geworden. We hopen je snel nog eens te zien. 
Liefs van Mia, kinderen en kleinkinderen.
 

Henk en Adrie

Hallo lieve Karin, 
Toen ik (Henk) te horen kreeg dat ik aan een ongeneeslijke ziekte leed waren wij even helemaal de draad kwijt. Je probeert te vechten maar tevens ben je aan het nadenken over je afscheid. Wat mag en wat kan er allemaal. Onze goede vrienden Lianne en Joost hebben ons naar jouw site doorverwezen. We hebben hem helemaal doorgespit en voelden gelijk dat jij diegene moest zijn die ons wegwijs moest maken. Tijdens ons kennismakingsgesprek was er direct die klik met jou. We konden openlijk over alles praten en jij vertelde duidelijk wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. En nu zijn we enkele maanden verder en ziet het er naar uit dat mijn tijd snel om is. Daarom wil ik nu graag zelf nog dit bericht aan jou schrijven. Lieve Karin, dank je wel voor je liefdevolle en goede zorgen. Je bent een vrouw met het hart op de goede plaats. Ik weet zeker dat mijn uitvaart straks precies zo zal worden zoals wij het voor ogen hebben. 
En dat is voor mij ( en voor Adrie natuulijk ook) nu een hele zorg minder. Lieve, lieve Karin; Dank je wel!!
Lieve groeten uit Emmen. Henk en Adrie
 

Richard

Een bijzondere vrouw met een geweldige uitstraling. Warm, meelevend, sociaal en altijd belangstelling voor een ander. Je doet dit werk met zoveel passie en inzet gewoon geweldig om dit van nabij mee te maken.
Dat het je gaat lukken daar twijfelen we geen moment over.
Wij zijn trots op zo'n bijzondere vrouw en moeder.
Dikke kus en we houden van je.
Je mannen Richard, Bastiaan en Daniël.
 

Familie Rake

Lieve Karin, 
Heel erg bedankt voor al je steun en toeverlaat tijdens en na het overlijden van onze moeder en oma. Je hebt alles tot in de kleinste detail geregeld toen wij moesten leven met het idee dat onze moeder en oma er niet meer was, een verdrietige tijd. Het was zo mooi om te weten dat jij er was, zo op de achtergrond, maar alles zo goed begrepen zoals oma het had gewild. Je voelde ons uitermate goed aan en we kunnen niet uitleggen wat dat voor ons betekent heeft. Oma is 6 juni 2012 om 23.59 toch nog plotseling gestorven en het was voor ons zo fijn dat jij 's nachts kwam helpen om onze moeder en oma te verzorgen toen het voor ons nog te onwerkelijk was om dat te doen. Je hebt toen de zorg over moeder en oma genomen, ons in alle vrijheid latende, wat ervoor gezorgd heeft dat wij deze moeilijke taak met een gerust hart aan je toe wilden vertrouwen. Moeder en oma was daarna weer zoals we haar kenden, het was voor ons zo bijzonder dat ze gewoon lekker in haar eigen bed in haar eigen huis kon blijven zoals ze zelf had gewenst. Ondanks de kleine ruimte en de beperkingen die het met zich mee bracht, heb je alles tot in de puntjes en in alle eerbied en respect gedaan. Zelfs de volgende dag (om maar een voorbeeld te noemen), toen je met een klein boeketje de slaapkamer binnen kwam en moeder en oma heel lief een 'goedemorgen' toewenste om daarna het boeketje naast haar op het dressoir neer te zetten. Het zijn van die kleine dingen die je deed die ertoe geleid hebben dat we alles zeer intiem, zeer persoonlijk en als een heel mooi afscheid hebben ervaren. We kijken terug op een moeilijke periode, maar met mooie herinneringen. Onze moeder en oma had dit zo gewenst en zo is het ook gegaan. Uit al onze harten willen we je dan ook heel, maar dan ook heel, erg bedanken dat je er was. DANKJEWEL VOOR ALLES! Je bent een engel.. 

Heel veel liefs van de hele familie Rake.
 

Jannie Koop

Dag Karin,
Ik kan alleen maar zeggen: Hartelijk bedankt voor al je goede zorgen voor Ben maar ook zeer zeker voor mij. Je bent een mens uit duizenden. 
Hartelijk groeten, Jannie Koop.
 

Familie Lubberink

Dag lieve Karin,
Wij willen jouw nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding na het overlijden van ons vader.
Je was op de achtergrond altijd aanwezig en had alles tot in de puntjes geregeld. De rit naar de kerk met vaders eigen trekker en platte wagen was in 1 woord geweldig. Dit pastte bij hem; niet zo'n grote zwarte rouwauto en dat voelde jij goed aan. 
Wij kijken terug op een mooi afscheid welke precies bij vader paste. Dank je wel voor je aanwezigheid, het meedenken, je gevoel en je warme hart. 
Tot ziens en de groeten van iedereen!

Familie Lubberink

Truus en kinderen Holtslag

Lieve Karin,
Wat ben jij een geweldig mens!
Je stapt iemands leven binnen op een moment dat emoties hoogtij spelen, maar door er te zijn, te luisteren en mee te denken heb je onze harten langzamerhand veroverd. Wij konden volledig vertrouwen op jou en jou de regie in handen geven. 
Jij hebt de crematieplechtigheid van mijn Henk tot in de kleinste details voorbereid en je hebt een prachtige tekst over hem geschreven. 
Lieve, lieve Karin, hartelijk bedankt voor jouw aanwezigheid en al jouw hulp en goede zorgen voor ons. Doordat het afscheid zo mooi verlopen is is het voor ons nu mogelijk ons op de toekomst te richten. 
Dank je wel!!!

Lieve groeten, Truus en de kinderen.
 

Jorieke Peters

Lieve Karin, 
Wat fijn te lezen dat er zoveel mensen trots op je zijn en dat je zo'n steun en toeverlaat bent geweest in de moeilijkste fasen van hun leven. Ik zou niets liever wensen dan dat je nog veel meer mensen kan en mag helpen als ze afscheid moeten nemen van hun dierbare, niemand kan dat zoals jij. Ik hoop dat heel veel mensen jou mogen leren kennen zoals je bent; puur, eerlijk, lief, warm, een voorbeeld voor velen… Wat je doet voor anderen, doe je met heel je hart en ik wil je alleen zeggen dat ik heel, maar dan ook heeeeeel erg trots op je ben! Je bent een engeltje op aarde.. 

Heel veel liefs van je nichtje, Jorieke
 

Joke Oude Nijhuis

Dag Karin,
Met ontroering heb ik jou site gelezen.
dat je dit in je mars had had ik vorig jaar tijdens het afscheid van je mama al ervaren. met mijn zus Marian heb ik het er nog vaak over gehad.
Als je een sterven in je familie mee maakt en je hebt zo'n warm en fijn mens om je heen dan kan niet het niet anders dan dat je het gevoel krijgt dat er al een heel klein beetje van je pijn wordt weggenomen.
Karin, ik wens je dan vanuit Haarlem heel veel succes. Dat het jou gaat lukken ben ik van overtuigd.
Joke Oude Nijhuis.
 

Harrie en Irma Godeke

Je mag heel trots op jezelf zijn meid. De site is net zo puur als jezelf bent. 
Lieve groeten
 

Fam Kerkhof

Lieve Karin,
Na het overlijden van pa hebben we je gebeld en gevraagd of je de uitvaart wou regelen. We kenden je niet. We hadden een stukje over je gelezen in de krant en dat sprak ma erg aan. Je was in deze moeilijke week voor ons geweldig. Met jouw steun en begeleiding zijn we er goed doorheen gekomen en kijken we met een goed gevoel terug op deze week.
We willen je daarom ook ontzettend bedanken voor je bijzondere persoonlijke begeleiding.
Karin dank je wel voor alles. Je was voor ons geweldig.
 

Dianne Nijhuis

Van harte gefeliciteerd Karin met deze nieuwe fase in je leven. Een lang gekoesterde wens is uitgekomen. Ik ken je als een warme en een spontane vrouw met een grote betrokkenheid op mensen. Veel succes en inspiratie toegewenst voor de toekomst!
 

Fam Bijen almelo

Door het plotselinge overlijden van onze (schoon)moeder en oma, leerde we je kennen.
en je hebt op ons een onuitwisbare indruk gemaakt, vanaf de eerste seconde hadden wij een goed gevoel bij je, je luisterde, gaf advies, maar nooit drong je je op of dergelijke.
en toen de dienst; met 1 woord ; GEWELDIG!!!
ondanks de omstandigheden en het feit dat je ons amper kende voelde je PRECIES aan hoe deze dienst moest zijn.
en daarom nogmaals dank, veel succes met je bedrijf en hopelijk tot ziens onder andere omstandigheden
 

Hans Linda Oude Avenhuis

Wat je bent en wilt zijn komt recht uit je hart. We zouden je onvoorwaardelijk bij anderen kunnen aanbevelen.
 

Bianca en Peter Oude Avenhuis

Hoi Karin,
Een geheel andere richting in je leven, iets waar je al lang mee bezig was is je nu gelukt. Wij bewonderen je initiatief om dit toch geestelijk zware beroep uit te oefenen. De brief die je ons hebt gestuurd spreekt voor zich hoe je hierin staat. Alles keurig en ingetogen bijzonder knap. Je site hebben we uiteraard ook bekeken en die heeft ook dezelfde uitstraling. We wensen je alle succes met je eigen onderneming.
gr Bianca, Sabine, Manon en Peter
 

Herman en Marga

Hoi Karin,
Wat een prachtige site, we zijn echt trots op je!
We wensen je heel veel succes.
Groetjes Herman en Marga
 

Jan en Matthijs Janssen

Hallo Karin,
In 2005 is mijn vrouw en onze moeder Trudy na een lang ziekbed overleden. Jij bent toen als ritueelbegeleider in ons leven gekomen. Vanaf het allereerste moment was er die klik. Jij voelde precies aan hoe wij het afscheid wilden. Ook Matthijs, die toen nog erg jong was, heb je enorm bij de voorbereidingen van de crematie betrokken. Voor hem was het allemaal zo onwerkelijk en niet te bevatten dat zijn mama dood was. Maar jij hebt dat zo ongelooflijk goed aangevoeld. Nu, ruim 6 jaar verder, heeft hij het er nog over dat jij zo lief was voor hem. 
En nu hoorde ik dus via via dat je je eigen uitvaartonderneming bent gestart. Ik heb direct even op je site gekeken en herkende je er helemaal in. Hij straalt perfect de warmte uit die jij ook uitstraalt. 
Langs deze weg willen wij jou heel veel succes toewensen. Wij hopen dat veel mensen in eenzelfde situatie als de onze toendertijd, jou weten te vinden. 
Karin, het ga je goed en misschien kruizen onze wegen elkaar nog eens.
Hartelijke groeten, Jan en Matthijs.
 

amanda

Allerliefste zus van mij,
Wat een mooie site is het geworden, heel duidelijk en overzichtelijk allemaal. 
Ik wil even laten weten dat ik ontzettend trots op jou ben, dat je zo moedig bent om deze nieuwe weg in te slaan. Wat zou mama trots geweest zijn op jou!! Maar ik weet zeker dat ze van boven liefdevol met je meegaat, je nieuwe avontuur tegemoet.
Ik hou van jou
dikke kus

Amanda
 

Miranda en Han Kranenberg

Lieve Karin!
Apetrots zijn wij op jou, nu je deze week een nieuwe koers bent gaan varen in je leven. De start van je eigen bedrijf is nu een feit! Wij weten zeker, dat je een ieder die dit nodig heeft, met een unieke en bijzondere manier van begeleiden zult bijstaan. Je bent een waardevolle toevoeging in de wereld van de uitvaartverzorging! Wij wensen jou alle goeds en heel veel succes toe! Liefs van ons!
 

Andr N

Beste Karin,
Dat je iemand bent die iets geweldigs uitstraald en een geweldig doorzettings vermogen heeft is ons vorig jaar al gebleken tijdens het overlijden van je dierbare Moeder en onze Zus.
Dat je deze gave ook met andere mensen wilt delen en hen begeleiden in die o zo moeilijke periode vinden wij fantastisch.
Ik ben dan ook zeer trots zo.n petekind te hebben.
Mooie site en heel veel succes.
 

Jose en Han Koop

Lieve Karin,
Nogmaals onze hartelijke dank voor de superbegeleiding na het overlijden van onze Thijmen. 
Als de dood zo in je leven stormt is er niets fijner dan dat je iemand naast je hebt op wie je kunt leunen. 
Voor ons was jij diegene. Door jouw warme persoonlijkheid voelden wij ons helemaal op ons gemak bij je. Niets was teveel gevraagd. Door jouw rust, warmte, begeleiding en ideeen hebben wij Thijmen een super afscheid kunnen geven. Natuurlijk is ons verdriet er niet minder om geworden maar we kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart. In elk (klein) detail was Thijmen herkenbaar. 
Dank je wel voor alles, lieve Karin. 
Wij kunnen jou alleen maar aanbevelen. 
Alle goeds voor de toekomst. 
Lieve groeten, Jose en Han.
 

marion e

hoi karin
je site gelezen, hij is erg mooi maar vooral heel duidelijk. Ik vind het zo stoer waar je mee bezig bent en weet ook zeker dat het je gaat lukken.
liefs marion
 

Annette

Karin, Wat een mooie en pakkende site heb je, kreeg tranen in de ogen bij het lezen van je teksten. Dit komt recht uit je hart…de mensen die je hulp nodig hebben gaan dit zeker merken.
Veel succes, lieve groet Annette
 

jose alberink

hallo karin, een heel groot compliment voor de mooie site! hele pakkende woorden. ik wens jou alle succes toe, voor nu en in de toekomst. lieve gr. jose.
 

Willem en Ria

Erg onder de indruk van jou mooie website, wij weten zeker dat jou dat gaat lukken , groetjes.
 

MaryAnne

Lieve Karin
Een hele mooei site meid echt iets om trots op te zijn…
Herstel snel want ik denk dat er vele mensen op jou lieve handelingen zitten te wachten dikke koes van ons xxx
 

gerrie dijkslag

hallo karin ik vind het een super mooie website 
als je de verhalen leest is alles goed duidelijk
ik wens je heel veel succes en ik weet dat jij het goed kunt
liefs gerrie