Even voorstellen

Karin

Mijn naam is Karin Oude Avenhuis. In 1967 in Oldenzaal geboren. 
Ik ben getrouwd met Richard en moeder van de tweeling; Bastiaan en Daniël. (2007)
In 2003 heb ik de opleiding "Ritueelbegeleiding bij Afscheid" afgerond bij "Het Moment". Nadien heb ik vele uitvaarten als ritueelbegeleider mogen begeleiden.Maar steeds vaker kwam de vraag of ik niet de gehele begeleiding/verzorging wilde doen.
En dat heeft mij er toe doen besluiten om de opleiding tot uitvaartverzorgster te volgen en in 2010 mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Ik heb, soms van heel dichtbij, geleerd wat verdriet is en wat het inhoud om definitief afscheid van een geliefde te moeten nemen.

Het is een proces waarin herinneringen een hele belangrijke rol spelen. 
In deze herinneringen blijft de overledene voortleven en ze dragen bij in het accepteren van het verlies. Een uitvaart vorm geven is creëren van die laatste herinnering. De herinnering aan het afsluiten van een leven is een mooi moment waar troostend, geruststellend en met een goed gevoel op teruggekeken moet kunnen worden.

 "‚Äč Een afscheid omarmt de dood, en knuffelt tegelijkertijd het leven."

Persoonlijke aandacht, zorg en betrokkenheid en daarnaast een professioneel overzicht vormen een belangrijk onderdeel in het vormgeven van een passend en mooi en voor ieder uniek laatste afscheid. 
Het kan maar één keer, is onomkeerbaar en moet gewoon precies zo zijn, zoals u het wenst.